Andrť Hoefs Missie en visie Opdrachtgevers
Interim Leiderschap Management Coaching Personal Coaching

Trainingen persoonlijke ontwikkeling

Workshop: Bepaal je eigen Enneagramtype

Sinds lange tijd vormt het Enneagram een praktisch middel om je eigen persoonlijkheidstype te achterhalen. Via internet zijn er vele testmethoden om jouw Enneagramtype te achterhalen, waarvan RHETI de meest bekende is. De afgelopen jaren heb ik op basis van een vragenspel voor vele clienten hun Enneagramtype bepaald en met grote regelmaat kom ik mensen tegen die door testen op het internet verkeerd waren ingedeeld. Zolang je niet ten volle van je Enneagramtype overtuigd bent, dan is de kans groot dat er iets niet klopt.

Mijn vragenspel bestaat uit een aantal rondes van vragen die steeds scherper aangeven welke types je niet bent, en welk type juist wel. Het begint met een serie vragen per type. De eerste vraag is algemeen en elke volgende vraag wordt steeds specifieker. Bij de meeste types zul je redelijk snel afhaken, maar bij ťťn of twee types zul je jezelf er meer in herkennen. Daarna controleer je de overgebleven types op hun stress- en ontspanningsreacties. Op die manier weet je zeker welk Enneagramtype je bent. Weet je je Enneagramtype, dan is de volgende stap het bepalen van je vleugel, je overlevingsmechanisme en de mate van gezond of ongezond. Om je een indruk te geven van het Enneagram krijg je mijn rapport over het Enneagram gratis toegestuurd. Wanneer je je gegevens hieronder invult, wordt de door jou bestelde informatie direct naar je emailadres gestuurd. Omdat jouw vertrouwen in mij zeer belangrijk is, geef ik je naam en emailadres nooit aan derde partijen. Het is dus volkomen veilig om het rapport te bestellen.

Opzet van workshop "Bepaal je eigen Enneagramtype"

Op een fantastische lokatie in Drenthe zal je worden ontvangen voor de workshop "Bepaal je eigen Enneagramtype". Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat je op ontspannen wijze samen met anderen leert ontdekken wat de basisstrategiŽn zijn van mensen en hoe mensen reageren op bepaalde situaties. Het zal een middag worden van herkenning en erkenning. Je zult deze middag ontdekken wie je eigenlijk bent, hoe je doet en hoe je reageert op je omgeving. Je zult uitleg krijgen over het Enneagram en gaandeweg het vragenspel zul je steeds meer gaan ontdekken over de negen Enneagramtypen en hun strategiën. Je leert hierdoor ook de mensen uit je directe omgeving sneller herkennen en je begrip voor hoe ze op jou reageren zal toenemen. Daarbij is het mijn overtuiging dat wanneer je weet hoe iemand reageert, je hierop ook je strategie kunt aanpassen. Je zult merken dat je communicatie en interactie met een ander Enneagramtype na deze middag veel effectiever zal zijn.

Aangezien ieder Enneagramtype voor zijn eigen type de specialist is, is er voor een optimaal effect een minimale deelname vereist van 10 personen. Op deze manier is de kans groter dat er van ieder Enneagramtype één of meerdere specialisten aanwezig zijn. Het betreft een open inschrijving voor particulieren en individuele medewerkers van bedrijven. Indien gewenst kan dezelfde workshop ook worden toegespitst op het effectiever werken binnen teams, maar daar geef ikzelf de voorkeur aan Belbin (eenvoudiger tool) of MBTI. Als dit je wens is, neem dan even kontact met ons op.

Na afloop kun je gezellig aanschuiven aan de Table d"Hôtes van Het Oude Jachthuis, waar je met gelijkgestemden kunt napraten, kunt netwerken en ideeŽn kunt uitwisselen. De gastvrouw en gastheer van Het Oude Jachthuis heet ons hiervoor van harte welkom. Indien gewenst kun je een overnachting bespreken in een prachtige kamer op basis van B&B.


Speciaal bedoeld voor:
Personen die op zoek zijn naar persoonlijke effectiviteit en identiteit.

Aanmelding:
Open inschrijving via onderstaande formulier met vastgelegde data of een speciaal op maat programma voor bedrijven. In company trainingen voor teams of MT zijn niet afhankelijk van de vast ingeplande data.

Duur van de workshop:
Eén dagdeel, ontvangst om 13:30 uur met thee en taart en aansluitend apéritief en "besprenkeld"diner.

Kosten van de workshop:
Kosten bedragen €95,- (exclusief 19% BTW) per deelnemer.

Locatie:
Het Oude Jachthuis
Eursinge 2
7935 AB Eursinge (gem. De Wolden)

U kunt zich op deze pagina inschrijven door uw interesse middels onderstaande formulier aan te geven. U ontvangt dan via e-mail een aanmeldingsformulier en het gratis rapport over het Enneagram.

voornaam
achternaam
email adres