Andrť Hoefs Missie en visie Opdrachtgevers
Interim Leiderschap Management Coaching Personal Coaching

Trainingen persoonlijke ontwikkeling

Workshop: Kennismaken met Neuro-Linguïstisch Programmeren

Inhoud volgt binnenkort

Opzet van workshop "Kennismaking met NLP"

Op een fantastische lokatie in Drenthe zal je worden ontvangen voor de workshop "Kennismaking met NLP". Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat je op ontspannen wijze samen met anderen leert ontdekken wat NLP precies is, hoe het is ontstaan en wat je er zelf mee kan bereiken. Het zal een dag worden van herkenning en erkenning. Je zult deze dag ontdekken wie je diep van binnen eigenlijk bent, wat je doet en waarom je doet wat je precies doet. Je zult uitleg krijgen over de grondbeginselen van NLP, het communicatiemodel en de neurologische niveaus. Gaandeweg de dag zul je met elkaar oefeningen doen en steeds meer gaan ontdekken over de kracht van het onderbewuste. Je leert hierdoor ook beter grip te krijgen op hoe je je voelt en je zult begrijpen waarom je soms meer geraakt wordt door een gebeurtenis dan anders. Daarbij is het mijn overtuiging dat wanneer je weet waarom je anders reageert, dat je hier ook iets aan kunt veranderen. Een belangrijke overtuiging binnen NLP is namelijk: Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, zal je blijven overkomen wat je altijd overkwam. Je zult merken dat je communicatie en interactie met jezelf en met anderen door NLP veel effectiever zal zijn.

Na afloop kun je gezellig aanschuiven aan de Table d"Hôtes van Het Oude Jachthuis, waar je met gelijkgestemden kunt napraten, kunt netwerken en ideeŽn kunt uitwisselen. De gastvrouw en gastheer van Het Oude Jachthuis heet ons hiervoor van harte welkom. Indien gewenst kun je een overnachting bespreken in een prachtige kamer op basis van B&B.


Speciaal bedoeld voor:
Personen die op zoek zijn naar persoonlijke effectiviteit en identiteit.

Aanmelding:
Open inschrijving via onderstaande formulier met vastgelegde data of een speciaal op maat programma voor bedrijven. In company trainingen voor teams of MT zijn niet afhankelijk van de vast ingeplande data.

Duur van de workshop:
Eén dag met aansluitend een avondprogramma, ontvangst om 9:30 uur met koffie en taart en aansluitend apéritief en "besprenkeld"diner.

Kosten van de workshop:
Kosten bedragen €150,- (exc. 19% BTW) per deelnemer, inclusief diner.

Locatie:
Het Oude Jachthuis
Eursinge 2
7935 AB Eursinge (gem. De Wolden)

U kunt zich op deze pagina inschrijven door uw interesse middels onderstaande formulier aan te geven. U ontvangt dan via e-mail een aanmeldingsformulier en het gratis rapport over NLP.

voornaam
achternaam
email adres