André Hoefs Missie en visie Opdrachtgevers
Interim Leiderschap Management Coaching Personal Coaching

Personal Counseling & Coaching

Bij Personal Counseling & Coaching staat de individuele begeleiding centraal, dit kan zowel werk gerelateerd zijn als ook persoonlijk. Personal Counseling & Coaching  is grotendeels gebaseerd op de principes van NLP, waarbij gewerkt kan worden volgens de standaard aanpak van Richard Bandler op basis van Smartcoaching of volgens een persoonlijk traject.

Primair doel is om je goed te voelen om niets. Welke gevoelens van angst, onzekerheid of woede belemmeren je in je persoonlijke groei? Wat houdt je tegen, wat blokkeert je om je wens te realiseren? Welk voordeel biedt het jou als je niet meer door negatieve gedachten wordt geleid maar door positieve? Welke waarden en overtuigingen zijn voor jou belangrijk en hoe kunnen deze je belemmeren of juist helpen om datgene te doen wat je het liefst zou willen?

Voor werkgerelateerde problemen coacht Act on Impact vanuit Hoogeveen en helpt mensen met het benoemen en opruimen van belemmeringen die hen in de weg staan om hun werk met inspiratie en plezier te kunnen doen, de weg (terug) te vinden naar werk en/of verzuim te voorkomen. We gaan op zoek naar je persoonlijkheidstype en welke basisstrategiën je voorkeur hebben in relatie tot je omgeving. Middels een waardeninterview zoeken we naar jouw drijfveren. Welke diepere waarden sturen je gedrag en welke belemerende en versterkende overtuigende komen daaruit voort? En als je ervoor open staat zullen we in trance enkele van die belemerende overtuigingen herkaderen tot een versterkende overtuiging. Daarnaast zul je leren om jezelf te ontspannen en je primaire reaktie te doen vanuit je eigen sterke overtuiging en persoonlijke balans.

Daarnaast help Act on Impact individuen bij het in kaart brengen van hun diepere zoektocht naar levensvervulling, toegevoegde waarde en 'leaving a legacy'. Hoe loop je de natuurlijke weg om jouw wens tot werkelijkheid te brengen? Welke waarden zijn voor jou belangrijk en hoe bepalen deze waarden jouw identiteit en jouw persoonlijk missie? Naast technieken uit de NLP van oa. Richard Bandler en de neurologische niveaus (Bateson e.a.), gebruikt Act on Impact hierbij ook de praktische aanpak uit de Creatiespiraal van Marinus Knoope en uit meer algemene standaardwerken zoals De 7 Eigenschappen van Effectief Leiderschap of Prioriteiten van Stephen R. Covey.

 

In korte tijd ervaren hoe het voelt om je echt goed te voelen
Smart coaching


De persoonlijkheidstypen volgens Jung; MBTI
MBTI persoonlijkheidmodel


Gratis Rapporten

Hoe bepaalt het Enneagram jouw kernkwaliteit?

De Creatiespiraal

 

Verder ...

Richting geven op basis van inspiratie, focus en vertrouwen
Interim Leiderschap

Het verschaffen van eigen inzicht in de te kiezen mogelijkheden
Management Coaching

Verander die gevoelens van angst en onzekerheid en ga de weg van wens naar werkelijkheid
Personal Coaching


Gratis rapporten
Contact

 

"Geluk is de uitkomst van een leven dat volledig geleefd wordt. En wanneer je volledig leeft, maak je je geen zorgen of je gelukkig bent of niet."
Mihaly Csikszentmihalyi