André Hoefs Missie en visie Opdrachtgevers
Interim Leiderschap Management Coaching Personal Coaching

Partners

Act on Impact vormt de externe schakel binnen het eigen netwerk van André Hoefs. Netwerken is een absolute vereiste in de moderne arbeidsmarkt en zorgt er voor dat de technieken en oplossingen up to date en competitief zijn en blijven. De partners van Act on Impact zijn naast een kritische stem en een welkome kennisbron ook een betrouwbare externe capaciteitsbron wanneer opdrachten te groot of te complex worden.

Als netwerk partners werken wij samen op gebied van kennisuitwisseling, capaciteitsspreiding en verbreding van het aangeboden pallet. Als partners geven wij elkaar de ruimte onszelf verder te ontwikkelen in nieuwe, soms onverwachte richtingen. We zijn hierin allen zelfstandig verantwoordelijk en hebben geen ingewikkelde administratieve verplichtingen en onderlinge kosten structuren. Daarmee onderscheiden wij ons als netwerk partners qua flexibiliteit, inzetbaarheid en duurzaamheid.

Al werkend is André Hoefs meer onderweg dan ‘op kantoor’, maar mobiel veelal goed bereikbaar. Met de cliënten spreekt hij vaak op locatie, hetzelfde geldt voor eventuele workshops en trainingen die hij of zijn netwerk partner geeft. Werk gerelateerde personal coaching doet hij bij voorkeur ‘on the job’, maar één op één Smartcoaching doet hij het liefst op een meer vertrouwde plek.

 

Links

Management Solution - Sieto Doornbos
www.managementsolution.nl/

Dreamfactory - Maarten van Os
www.dreamfactory.nl/

Joost van Andel - Joost van Andel
www.joostvanandel.nl/

Lean8 Company - Jerry Dankerlui
www.lean8.nl/

LTCA - Erik Lotsy
www.ltca.nl/

NLP kring - Joost van der Leij
www.nlpkring.nl/

NTI-NLP - Bouke de Boer
www.ntinlp.nl/