André Hoefs Missie en visie Opdrachtgevers
Interim Leiderschap Management Coaching Personal Coaching

Opdrachtgevers

André Hoefs heeft werkzaamheden en opdrachten vervuld voor onder meer:

  • Avebe
  • CLA - Catering Linhas Aereas (PT)
  • CVITES
  • ElancE
  • Neopost Technologies
  • Philips
  • Schuuring
  • SIT Controls
  • Spark Holland
  • Witec

Referenties

neopost

“Gestart als plaatsvervangend teamleider van de afdeling Proces Monitoring (QA /QC afdeling van Neopost Technologies), heeft Andre Hoefs in de relatief korte periode dat hij hier werkzaam was deze afdeling tot een effectief team weten te smeden. Samen met de Manager Manufacturing Engineering en ondergetekende heeft hij daarnaast een plan ontwikkeld, waarbij de afdeling PM werd geïntegreerd in de bestaande afdeling HSE tot een onder de Managing Director opererende afdeling QHSE. De QC-verantwoordelijkheden zijn daarbij ondergebracht binnen de respectievelijke verantwoordelijke afdelingen.

Tevens heeft hij samen met eerder genoemde collega's een compleet nieuwe organisatiestructuur voor de manufacturing afdeling (plm. 140 FTE) opgezet en mede geïmplementeerd. Met zijn ervaring en kennis van kwaliteitssystemen heeft Andre tevens een groot aandeel gehad in het NCR proces; het opzetten van een Probleem Management Team die m.b.v. de 8-D techniek tot een juiste root-cause analyse en aanpak kwam.

Andre heeft met veel energie en toewijding een belangrijke bijdrage geleverd om een goede basis te leggen voor verdere optimalisatie van de Quality-organisatie binnen NTBV.”

Marten Bergsma
Manufacturing Manager
Neopost Technologies b.v. 

“Wij hebben André Hoefs leren kennen als een serieuze manager Productie en Logistiek die zijn werk altijd met grote inzet heeft verricht.“

Sonja van der Laan
Adjunct Directeur
Spark Holland b.v.

 

“Reeds na betrekkelijke korte periode op de afdeling kunnen zaken aan André Hoefs worden overgelaten; hij heeft snel gezag opgebouwd. Hij speelt een trekkende rol in verbeterprocessen en hecht veel waarde aan het opleiden en motiveren van medewerkers. “

Klaas Harms
Operations Manager
Philips Semiconductors b.v.

 

 

Verder ...

Het wie wat hoe en waarom van
Act on Impact

Act on Impact


De drijfveer van André Hoefs is om bedrijven en personen te helpen om hun doelen beter te bereikent
André Hoefs

mensen, vertrouwen, focus, kennis en ervaring, een oorspronkelijke bijdrage aan het oplossen van uw probleem

Missie en Visie
Gratis rapporten
Contact

Bert Edens, HSE Officer, Neopost Technologies

André is een enthousiaste gedreven collega die ik waardeer voor zijn geweldige drive om écht een veranderproces op gang te brengen en tot resultaten te komen. Hij daagt mensen op een positieve manier uit om nog een extra stap te maken en is eerlijk in zijn terugkoppeling.

Monique Linskens, Sr. Quality Assurance Officer a.i., Neopost Technologies

Andre is very positive, supporting manager who created new directions and foundations for the department QHSE within the company so the department could fulfill it's independant en supporting role in the organisation. Moreover, he was able to create a positive environment where people grew again on a personal and professional level. He created a positive flow in the organisation so that the QHSE-officers and department weren't longer seen as policemen though as highly skilled professionals who have insights to comply with (international) regulations and standards and therefore could implement the PDCA-circles.

Jeroen Camstra, Manager mech. engineering / Project manager at Spark Holland

André was the operations manager at Spark Holland who successfully introduced the Kanban system to the assembly floor.