André Hoefs Missie en visie Opdrachtgevers
Interim Leiderschap Management Coaching Personal Coaching

André Hoefs

De drijfveer van André Hoefs is om bedrijven en personen te helpen om hun doelen beter te bereiken, zodat zij het maximale uit hun inzet halen. Hij doet dit voor bedrijven middels Interim Management en Proces Improvement trajecten en voor personen middels Smartcoaching en persoonlijke ontwikkeling.

Hij heeft een universitaire achtergrond en twintig jaar industriële ervaring bij internationale bedrijven en bij het MKB. Naast aanvullende opleidingen voor proces improvement (Diagnostiek en MEDIC, vergelijkbaar met Lean 6 Sigma), Lean Operation (5S, SMED, TPM), Logistiek ( ERP-implementatie JD Edwards, TOC, Layout, Flow Proces Chart) en Quality Management (ISO-9001, Kaizen, zelfsturende teams) heeft hij Management ervaring opgedaan in Productie, Logistiek en Kwaliteit. Tevens is hij NLP Practitioner en gecertificeerd amateur fotograaf.

Voordat hij in 2007 startte met Act on Impact, was hij achtereenvolgens Manager Operations bij een lokaal OEM bedrijf voor medische apparatuur, Plant & Quality Manager bij een Italiaans elektronica bestückingsbedrijf in de verwarmingsindustrie, Production Manager bij Philips Components (later LG.Philips-Displays) en Industrial en Proces Engineer bij Philips Semiconductors. Daarvoor heeft hij twee jaar gewoond en gewerkt in Portugal.

Zijn aanpak is individueel, resultaatgericht en hij toont een grote mate van betrokkenheid naar zijn gesprekspartners. Hij is analytisch sterk en doorziet snel processen en patronen, waardoor zijn aanpak binnen korte tijd effectief is. Hij zoekt naar duurzame ontwikkeling van bedrijf en individu en bouwt graag aan oplossingen voor de lange termijn.

In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met familie en vrienden, reizen, hardlopen, fotografie, muziek en lezen. Daarnaast is hij betrokken bij de sport van zijn kinderen en binnen enkele netwerkorganisaties.

 

 

Verder ...

Het wie wat hoe en waarom van
Act on Impact

Act on Impact


De drijfveer van André Hoefs is om bedrijven en personen te helpen om hun doelen beter te bereiken.
André Hoefs

mensen, vertrouwen, focus, kennis en ervaring, een oorspronkelijke bijdrage aan het oplossen van uw probleem
Missie en Visie

Opdrachtgevers
Gratis rapporten
Contact

 

LinkedIn profiel

Genealogie van het geslacht Hoefs & Hoes